Blog

Tisztábban menni tovább (A3)
2018.04.04. 10:59:25

Tisztábban menni tovább (A3)

Tisztábban menni tovább (A Skorpió és a Kos margójára)

Ismerjük sokan azt az igazságot, hogy egy probléma kulcsa általában az, hogy először is legyünk tisztában saját magunkkal!

 

 

 

Tisztábban menni tovább

(A Skorpió és a Kos margójára)

(A3. út)

 

Ismerjük sokan azt az igazságot, hogy egy probléma kulcsa általában az, hogy először is legyünk tisztában saját magunkkal!

Mi is ez? Gyakran választjuk a tévutakat, amikor a világ felé egy kedves, aranyos, „makulátlan” arcot mutatunk. persze, mert így bele tudunk simulni a közegbe, nem bántanak, valamennyire elfogadnak, vagy tán eltűrnek csak. Esetleg ők is ebben a szerepben tetszelegnek éppen, amelyet elvárnak tőlünk is...mert nekünk miért legyen jobb?!

Csupán ideig óráig tud ez így működni, mert energiáink nagy része ilyenkor beszorul, leszorul, megszorul…

 

Innen továbbmenni két úton lehet:

 

- A1. A befelé nyomott, egyre agresszívabb energiák rombolják a szervezetet, jönnek a betegségek… Minden ember tudja, miről beszélek.

- A2. Ezek ezeket az energiákat már nem tudjuk tovább bent tartania, és a legkisebb külső (akár vélt) nyomás, vagy provokáció hatására kitörnek. Gyakran kő kövön nem marad körülöttünk… persze ember sem.

- A3. Az energiák megélésének az útja. Nevezhetjük életnek is. A „flow”, az áramlás… nagyon jól hangzik, mint a tenger hullámainak csobbanása… mennyei…ki nem szereti? Szeretné?

 

De miért csak beszélünk, írunk róla?

Mi hát a kulcs? El akarsz érni idáig? Te magad akarsz lenni a csobbanás? Nem engedik a sziklák, igaz....? Akkor hát meg kell ismerni a víz igazi természetét! A hullámok őrjöngő táncát, a vihar pusztító erejét… Mert csak így lehet elsöpörni a víz útjából az akadályokat, így marad meg az, ami a természeténél fogva erős, és életképes. A simogató, lágy hullám, ami körülöleli a létet...Írtam már, hogy a víz az érzelmek, a szeretet szimbóluma?

Áramolni akarsz, de ott vannak a gátak? Ott vannak a negatív érzések, amiket elnyomsz magadban? Hát éld meg őket… Nem, nem kell a másik embert megsemmisíteni, megvan az ő saját Kálváriája, bízdd dolgot a Gondviselésre nyugodtan. Megérteni téged garantáltad nem fog, hiszen ömagát sem érti ("szeretetről meg szó sem volt, nemhogy érzés...")!

 

Magadban, magaddal tisztázd az életedet!

Menj ki a rétre, az erdőbe, egy félre eső helyre, mert csak rád tartozik…és mondd ki, kiáltsd bele az éterbe, üvöltsd bele a szélbe, ami fáj, amit utálsz és gyűlölsz….! Ember vagy...

Ha a visszafogottabb utat tudod vállalni, akkor le is írhatod, lerajzolhatod

Csak add ki magadból, kerüljön kívülre végre....akárhogyan!!

Így már meghaladhatod, tovább mehetsz az utadon, jöhet az új tavasz és van helye benned ismét a szeretetnek is…!

 

Ez volt Kedveseim a Skorpió Hold, a fogyó fázisban: mélytisztítás. :)

 

És most megyek, megírom a Nyilas Holdat, amelybe átmentünk közben, amely a hitről szól, mi másról is szólna, így az új tavasz hajnalán?

Szeretettel Mindenkinek: VB    

 

És a margó:

Ezek az energiák minden emberben megvannak, kivétel nélkül… a különböző megnevezések, jegyek, egyebek nem sokat számítanak. Cselekvésben, vagy „nem cselekvésben” nyilvánulnak meg. Szeretsz, vagy nem szeretsz...?