Blog

Aktuális energiák, Holdállás jelentés 2018.06.03. (00.07 h) – 06.05. (12.54 h)
2018.06.02. 17:57:09

Aktuális energiák, Holdállás jelentés 2018.06.03. (00.07 h) – 06.05. (12.54 h)

Fogyó Hold a Vízöntő jegyében

Az Uránusz bolygó ebben a fogyó fázisban is gondoskodik a meglepetésekről, ezért jobb, ha számítunk rá! A meghaladás, és a felszabadulás erői dolgoznak most. Az asztrografológia eszköztárával tudatosan kezelhetjük a bennünket érő-, és a bennünk munkálkodó energiákat!

 

Hol van lehetőség az élőre lépésre ennél a levegős, tehát szellemi szintű holdállásnál?

 

- Ez az energia az egyéniség-, a kreativitás kibontakozását támogatja. Ezért olyan korlátok dőlhetnek le, amelyek eddig az „ego”-t (vagyis a félelmeket) táplálták: pl. „biztos” munkahely, megélhetés… A „nagyon akarom” mély gödréből kiszabadulhat a teremtő cselekvő erő.  

- A lélek határtalanságát képviselő Hold élvezi most a szabad mozgásteret! Igen, lehetünk nagyon sérülékenyek is ezen a téren. Egészen addig, amíg rá nem jövünk, hogy a lélek valójában sérthetetlen! A magunk, vagy mások negatív érzései csak ideig-óráig húzhatnak le.     

- Ez a felismerések ideje is, amikor a bennünk élő „Bölcs Bolond” feltekint az égre, ledobja magáról az ego királyi palástját. Megértő mosollyal szemléli önmagát és a világot, és továbbindul végtelen vándorútján.

 

Varju Beáta

 

 

A kézírásban a kreativitás, az egyéniség karakteres jeleit a következőkben fedezhetjük fel:

A "k-betű" megformálása, egyéni/bekötött ékezetek, stílusos aláírás, olvasható, de egyedi vonalvezetés, nagyobb szó- és sortávolságok...

 

 

Szeretnéd tudni?

- Milyen láthatatlan energiák mozgatják az embereket és a világot?

- Érdekelnek a szimbólumok és a jelek rejtett üzenetei?

- Szeretnél tisztában lenni a képességeiddel és a lehetőségeiddel?

 

A Grafoműhely online tanfolyamaihoz folyamatosan lehet csatlakozni!

Intuitív grafológia, Rajzelemezés, Balkezesség, Pályaválasztás, Munkatárs kiválasztás, Symbolon, Holdállás, Grafo- és rajzterápia.