Blog

Grafológia és Grafoterápia (Bak Hold)
2018.06.27. 15:56:35

Grafológia és Grafoterápia (Bak Hold)

2018.06.27. (17.53 h) – 06.30. (06.38 h) Telihold 06.28. (06.54 h)

 

Most a Bak jegyben egymást követően mindhárom holdállást megélhetjük. A szaturnikus „Nagy tanító” előtt mindenki levizsgázhat az eddig megtett életszakaszból.

- Kinek mennyire sikerült elsajátítania az „Élet törvényei” nevű tananyagot? Mennyire tudunk felelősséget vállalni a sorsunkért? Híven követ-jük-e saját utunk nyomvonalát és céljainkat?

A növekvő fázisban még felvehetjük a magunk hátizsákját, és célirányosan indulhatunk el felelősséggel felvállalt utunkra. Teliholdkor a támogató hatások révén kiteljesedhetünk feladataink sikeres megoldása által, sőt fel is juthatunk a hegytetőre! Azután innen már lefelé ballagva lazíthatunk egy kicsit, a jól végzett munka utáni kellemes sajgással a testünkben.

 

Mire érdemes figyelnünk eközben? Arra, hogy minél jobban megismerjük önmagunkat! Utazásaink tervezése során – és menetközben is - vegyük figyelembe a képességeinket , lássuk meg a lehetőségeinket, és tartsuk tiszteletben a határainkat! Használjuk jól az adottságainkat!

 

 

Az írásmintát egy erősen Bak jellegű (Hold) idősebb férfi írta.

 

Az íráselemzés során a kemény, szöges vonalvezetés nagyon határozott személyiséget mutat. Ellentmondást nem tűrő, hosszú és hegyes végvonalaival távol tartja magától az embereket. A horoszkóp ábrán a Bak ellenpólusa, vagy kiegészítő fele (a megélés szintje szerint) a Rák jegy. Tehát az érzelmek. De hol vannak a Bak érzelmei? Nagyon mélyen elrejtve. Nála az a kulcs, hogy meg kell várni, amíg saját maga kezdeményez (kicsi, sőt „negatív” sortávolságok)!

Ő akarja a kezében tartani a dolgokat, maga szeretne dönteni is, még akkor is, ha ez nem megy igazán jól neki („t-betűk”). Nehezen hajlik (nagyon sok a szög), ezért inkább törik. Lazítani nem tud, nem is mer, mert a bizalom (nagy szótávolságok) nem a ő kenyere.

A szorosabb kapcsolataiban („gy-betű”) megfigyelhetünk plusz hurkokat, ez egy túlbiztosítás, amely akár több partner egyidejű jelenlétét mutathatja. Miért? Azért, mert bár nagyon zárt tud lenni, mégis szüksége van arra, hogy – elsősorban érzelmi – támaszt találjon maga körül. Szüksége van a „lágyító” energiákra az egyensúly megteremtése érdekében.  

 

Varju Beáta

 

 

Szeretnéd tudni?

 

- Milyen láthatatlan energiák mozgatják az embereket és a világot?

- Hogyan hatnak ránk a Holdciklusok?

 

 

Érdekel?

 

- A kézírásban és a rajzokban látható betűk, számok, szimbólumok és jelek jelentése, rejtett üzenetei?

- Szeretnél tisztában lenni a képességeiddel és a lehetőségeiddel?

- Miben segít a Grafológia és a Grafoterápia?

 

 

Grafoműhely

Intuitív grafológia, Rajzelemezés, Grafoterápia, Balkezesség, Pályaválasztás, Munkatárs kiválasztás, Symbolon, Holdállás. 

 

- Személyiségelemzés, életviteli tanácsadás

Jelentkezés

 

 - Online tanfolyamainkhoz folyamatosan lehet csatlakozni!

Jelentkezés