A ház lakóterülete 92 m2, tornáca 18 m2. 3 szoba, kemencés konyha, fürdőszoba, előszoba, spájz.  Az ingatlan DK-i tájolású, elosztása „hosszú ház” alapú, minden helységben eredeti, felújított fagerendás mennyezet található.  A stabilan megépített, egyedi hangulatot árasztó, vastag vegyes falazatú (nagyrészt tégla) háznak két bejárata van, így a 3. szoba teljesen külön is használható, kiadható.

Nagyméretű garázs és műhely is tartozik a házhoz, amely 30 m2. A kert felöli oldalon a további, teraszként fedett részben asztal kerti padokkal és tároló kapott helyett. A berendezés nagy része eredeti, a ház stílusához illő, egyes darabok - megegyezés szerint - a házban maradhatnak, de nem képezik a vételár részét.

Vezetékes víz, csatorna van, gázcsonk a ház oldalánál. A ház ingyenes energiaellátásáról a napelemes házi villamos erőmű (Fronius Galvo Inverter) gondoskodik. A fűtés infra panelekkel történik, amelyek a hangulat kedvéért cserép- és vaskályhával is kiegészíthetőek. A villanybojler és a tűzhely árama szintén saját ellátású. Az ingatlan tehermentes, teljes területe 2751 m2, amely 3 részből áll. A füves rész után a háztól távolabb eső területek gazdálkodásra alkalmasak, vagy bérbe adhatók (van rá igény). A közelmúltban facsemeték, ehető gyümölcsű és díszbokrok telepítése is történt.

A településen óvoda, iskola, orvosi rendelő áll a lakosok rendelkezésére. A Termál Fürdő (3 km) közelsége miatt alkalmas befektetésnek is. Szombathely 31 km, Sárvár 21 km, az osztrák határ 13 km!

Vételár: 21.800.000,- Ft. / 6.300,- Euro

Telefon: 06-20-42-18-155.