SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ         

 

 

 
Grafológus tanulmányokat 1998.-tól folytattam a Gulyás Jenő vezette Személyiségfejlesztő Központban. Az oklevél megszerzését követően gyakornokként elemeztem Agárdi Tamás Grafológiai Intézetében.
Hallgatóként fő kutatás területem a balkezesség, és az átszoktatás vizsgálata volt, ebben a témakörben készült el a szakdolgozatom is. Eredményeimet később az Óvónők Kézikönyvében önálló fejezetként (Balkezesség) publikáltam.


Az évek során tovább fejlesztettem íráselemző tudásomat az intuitív grafológia, és a rajzelemzés területére is.  Kedvelt módszerként alkalmazom munkám során a Grafo- és rajzterápiát is.
Az egyéni elemzések mellett előadásokat, tanfolyamokat tartok, cikkeket írok, rendezvényeken elemzek.

 

2021.-ben elindítottam az online pedagógus továbbképző tanfolyamokat: "Grafológia és rajzelemzés a pedagógiai gyakorlatban".

Az új oktatási törvénynek megfelelő, és az Oktatási Hivatalnál akkreditált képzések 60 és 120 kreditpontosak.


 

Az íráselemzéseket a következő területeken alkalmazom:


Önismeret, munkaügy és hatékonyságnövelés, pályaválasztás, balkezesség eszközhasználattal és dominanciavizsgálattal, párkapcsolat.

GRAFÜL és energetikai térkép.
 

 

Írásazonosító oklevelet

2008.-ban szereztem a Grafológiai Intézetben.
Ennek során írások és aláírások azonosítását végzem magán és hivatalos leveleken, iratokon és okmányokon.


Természetgyógyász oklevelemet az ETI-ben kaptam.


Fülakupunktúrás addiktológiai tanulmányaimat, majd az ezt követő gyakorlatot Eöry Ajándok Hagyományos Kínai Orvoslás rendelőjében végeztem. További tapasztalatokra az akupunktúra terén a hajléktalanok ellátásban tettem szert.
 

Létrehoztam a GRAFÜL módszert amely ötvözi a holisztikus grafológiát és a fülakupunktúrát.

Ennek során az egészségi állapot felmérése, és nyomon követése az írás- és rajzelemzés eszközeivel történik. A szervezet gyógyulását, testi-lelki energetikai egyensúlyának helyreállítását az akupunktúrás pontkombinációk és a természetgyógyász módszerek (gyógynövények, moxa, fül/test gyertya) együtt segítik elő.

 

Elemzéseim és cikkeim

Évek óta rendszeresen jelennek meg az online, és a nyomtatott sajtóban, valamint kiadványokban: Elixír Magazin, Maxima Magazin, Hírnök Magazin, Grafológia Magazin, Ezo-tér, Dundi-, Hihetetlen-, Pont Most Magazinok, Karmalap, Blikk Nők.

Online: grafomuhely.hu, astronet.hu, grafomuhely.blog.hu, spiritnet.hu, dokugate.com, hirnok.hu, firstklikk.hu.
 
 

Önálló tanfolyamokat és előadásokat tartok: Életműhely, Aranybuddha, Pharos Stúdió, Balkezesek Egyesülete.

Saját tananyagot dolgoztam ki, amely a nyugati- és a keleti szemléletmódok ötvözéséből létrejött intuitív grafológiát tartalmazza.

Online tanfolyamokat vezetek, itt a honlapom keretein belül.

 

Riport velem a grafológiáról egy rendezvény kapcsán.

Humorszervíz.


 
Kiemelt referenciák:

Grafológusok névjegyzéke, Grafológiai Magazin, BRFK II. kerületi Rendőrkapitányság, Óvónők Kézikönyve, Ringier Kiadó Kft., Penta Kft., Hotel Wellamarin, Hotel Intercontinental, Android Lap- és Könyvkiadó.

 

 

 

 

 

Remélem, hogy tetszett az oldal! Köszönöm, ha megosztod!