Blog

Alternatív állatterápia

Alternatív állatterápia

Nagy a riadalom, amikor állataink megbetegszenek

 

Ezért felmerül a kérdés: Hogyan tudnánk azonnal a segítségükre sietni, könnyíteni szenvedésükön, meggyógyítani őket! Mert az állatok nem sírnak, nem kiabálnak a fájdalomtól, mint az emberek. Ők csak némán keresik a tekintetünket, remegnek, és bíznak... Bennünk, a 'Gazdiban', életüket meghatározó társukban. Számukra mi 'mindenhatóak' vagyunk. Ők hisznek ebben...talán jól érzik... :)

 

Tömpi kutya: a gyógyult páciens, a gyógyító, és az útitárs

 

Amikor a kiskutyámat hirtelen elöntötte a fájdalom, mert nem tudta a hátsó részét használni, akkor általa engem is 'próbára tett az Isten'. Elég, ha az energiában hiszünk, amit minden pillanatban megtapasztalunk, ha odafigyelünk a létezésre. Ilyenkor a 'klasszikus' út az állatorvos, injekció, gyógyszer. Ezek itt most a kutyabénulás tünetei... Én, aki magamat meg tudom gyógyítani, nála nem akartam 'kockáztatni', ezért először szintén futottam vele az állatorvoshoz. Ő azonban az injekció után még rosszabbul lett, ezért nem vittem többet.

Nincs nagy titok. Nagyon akartam segíteni neki, és ő nagyon bízott bennem, és ezért teljesen nyitott volt felém. Szinte minden állat-gazdi kapcsolat ilyen... Rátettem a kezem a fájó részeire, teljesen azonosultam a kutyámmal, szinte belementem....energetikailag teljesen összekapcsolódtunk. Elkezdtem imádkozni...folyamatosan, nem tudom már, hogy meddig. A kezeim egyre forróbbak lettek... A kutyám remegése lassan csökkenni kezdett, majd megszűnt. Még néhányszor megismételtem, a biztonság kedvéért, de már csak 'éppen hogy' volt rá szükség. A kutyám meggyógyult...Eltelt azóta egy év, és a betegség nem jelentkezett újra.

Így történt. Leírtam, hogy mindenki tudja, akinek fontos, hogy nem vagyunk kiszolgáltatottak senkinek és semminek. 'Meg tudjuk csinálni", meg/fel tudjuk oldani a bajt mi magunk...

Ne felejtsük el azonban a saját felelősségünket sem! Állataink a mi energiaterünkben, ránk hangolódva élnek! Átveszik a pozitív- és a negatív energiákat egyaránt! Amikor a fenti tünetek megjelentek a kutyámnál, éppen az én lábam is nagyon fájt. mert nem tudtam kilépni egy számomra bénítónak tűnő élethelyzetből. Igen, a kutyám meggyógyult...mert én is megtanultam előrelépni, akkor, amikor arra van szükség!

 

Néhány betegség lelki háttere (általános):

- Gyulladások: félelmek (fontos, hogy melyik testrészen jelenik meg)

- Daganatok: olyan lelki fájdalmak, sérülések, amelyekről nem akarunk tudomást venni, gondosan elrejtük.

- Bénulások: megmerevedett élethelyzetek, amelyekből nem tudunk/akarunk kilépni.

 

2020.02.23.