Blog

Tisztábban menni tovább (A3)
2018.04.04. 10:59:25

Tisztábban menni tovább (A3)

Tisztábban menni tovább (A Skorpió és a Kos margójára)

Ismerjük sokan azt az igazságot, hogy egy probléma kulcsa általában az, hogy először is legyünk tisztában saját magunkkal!

 

 

 

Bővebben

A bennünk lakozó életerő
2018.03.30. 15:42:11

A bennünk lakozó életerő

Mindenki rendelkezik az élete fenntartásához szükséges energiával, az életerővel. Ennek az erőnek a mennyisége azonban egyénenként változó, és a meglévő tartalék sincs minden esetben optimálisan kiaknázva és felhasználva. Azaz, nem áramlik folyamatosan, az aktuális impulzusoknak megfelelően.

 

 

 

Bővebben

Versek, gondolatok
2018.02.18. 18:55:30

Versek, gondolatok

Csepperő, Katicavers, Dobozpár

 

Bővebben

Alternatív állatterápia
2018.02.14. 15:19:41

Alternatív állatterápia

Nagy a riadalom, amikor állataink megbetegszenek

 

Ezért felmerül a kérdés: Hogyan tudnánk azonnal a segítségükre sietni, könnyíteni szenvedésükön, meggyógyítani őket! Mert az állatok nem sírnak, nem kiabálnak a fájdalomtól, mint az emberek. Ők csak némán keresik a tekintetünket, remegnek, és bíznak... Bennünk, a 'Gazdiban', életüket meghatározó társukban. Számukra mi 'mindenhatóak' vagyunk. Ők hisznek ebben...talán jól érzik... :)

 

Bővebben

Lélekszervíz
2018.02.14. 15:15:31

Lélekszervíz

Intuitív grafológus- és természetgyógyászként

Azért indítottam ezt az oldalt, mert az ezen a területen töltött több mint 20 éves tapasztalatként azt vallom, hogy minden energiából áll össze. A szellem, a lélek, az érzelmek és a test összefüggő egységet képeznek.

A Facebookon található a Lélekszervíz zárt csoport, ahol rendszeres bejegyzéseket lehet olvasni, tanácsokat lehet kérni, és hozzá lehet szólni a témakörökhöz.

Van, amikor csak arról írunk, hogy éppen hogyan érezzük magunkat... :)


 

Bővebben