Kapcsolatok elemzése

 

A (Pár)kapcsolati grafológiának módjai

 

1. A kézírást kérő személy írásának részletes elemzése párkapcsolati szempontból:

Énkép, szociabilitás, intelligencia, kötődés igény, beilleszkedés, kommunikáció, dominancia, empátia, érzelmi érettség)

Hol tart most ezen a téren? A nehézségek okainak, és a megoldási lehetőségeknek a feltárása.

 

2. Két írásminta összehasonlítása az „összeillőség” szempontjai szerint

A hasonlóságok mellett a különbözőségek felismerése, és megélése egymás kiegészüléseként, illetve a közös pontok megtalálása.

 

Az írásminták és az Adatlapok feltölthetőek itt az oldalon!

 

Munkadíjak:

- Egyéni elemzés: 28.000,- Ft + Áfa

- Páros elemzés összehasonlítással: 58.000,- Ft + Áfa

 

Az elemzések 5-10 munkanap alatt készülnek el, e-mailen (előreutalással), vagy postai úton lesznek elküldve (utánvétel, + postaköltség)

 

Megrendelés ITT

 

 

Három párkapcsolati kérdés és válasz korábbi újságcikkekből:

 

„Már jó ideje szingli vagyok, mert mindig rosszul választok. Meg lehet mondani az írásomból, hogy milyen pasi illik hozzám?”

A kézírás jól tükrözi a párkapcsolathoz való hozzáállásunkat. Láthatjuk, hogy mennyire vagyunk nyitottak, elfogadóak, sőt tiszteletteljesek a másik felé. Jól működnek-e az érzelmi energiáink, nem félünk-e az intimitástól? Önértékelésünk mértéke is fontos, ezért ne csodálkozzunk, ha „nyusziként az oroszlánokat”, illetve „oroszlánként a nyuszikat” vonzzuk be… Megvizsgálhatjuk, hogy adunk-e teret a mindennapokban álmainknak és vágyainknak, megvalósítjuk-e a saját utunkat, vagy csak csendben kucorogva várunk a megmentő hős Lovagra…?! J

 

„Klasszikus párkapcsolati kérdés: Összeillünk-e a párommal?”

A két írásminta összehasonlítása során láthatjuk, hogy a felek hogy állnak a párkapcsolat kérdéséhez, illetve a párjukhoz. Az írás elárulja, hogy mennyire érzik szeretve magukat? A nagyon hasonló emberek között inkább barátság bontakozik ki, a párkapcsolathoz szükséges a másik eltérő „működésének”, titokzatosságának izgalma is. A fő kérdések itt a tudatos önismeret, önelfogadás, a másik megértése, elfogadása és a kölcsönös tolerancia. Eldönthetjük, hogy a különbözőséget bosszantó ellentétként, vagy kihívást rejtő kiegészülésként éljük meg?!

 

„Folyamatosan nehéz, küzdelmes az életem. Szeretnék egy társat, de már félek kapcsolatot teremteni az előző negatív élmények miatt. Szeretném, ha segítene, hol a baj?" Kata, Budapest

Kedves Kata, írásod alapján nagy baj szerencsére nem látszik! Szépen megformált vonalvezetésed gondos, korrekt, másokra odafigyelő személyiségedet tükrözi. Nagyon jól be tudod osztani az idődet, és a tennivalóidat. Harmonikus, szeretettel teljes belső világoddal, megbízhatóságoddal, sok ember számára jelenthetsz egy erős, és biztos pontot. Önálló, személyes szabadságot igénylő természeteddel együtt, környezeted bizonyára megszokta, hogy mindig számíthatnak Rád!

Ugyanakkor azonban Te magad nem vársz, nem kérsz külső segítséget. A problémáidat alapvetően az okozhatja, hogy nagyon fontos a számodra az, hogy a többieknek tetszően viselkedj, s így saját igényeid a háttérbe szorulnak. Érdekes, hogy a saját „karriered” terén mindig megtorpansz, mintha nem tudnád igazán, hogy mit is szeretnél, mi az, ami Neked jó lenne.

Míg mások számára határozott támaszként, segítőként szolgálsz, addig a saját dolgaidban nehezen hozol határozott döntéseket. A közeli, intim kapcsolatokban szoros együttlétekre törekszel, fontos a számodra, hogy „fel tudj nézni” a társadra. Itt is nagyon szeretnéd azt bizonyítani, hogy „méltó vagy” a másik társaságára, figyelmére. Ezen a ponton azonban ismét az önfeladás határát súrolod – amit Te magad úgy fogalmazol meg, hogy túl engedékeny vagy.

Az óvatosság, a múltbeli negatív történések hatására a benned kialakult visszafogottság szintén jól látható írásodban. Nehéz erre megtalálni a megfelelő „gyógyszert”, hiszen ez mindenkinél más lehet. Van egy régi mondás, amely szerint: „Ha ledob a hátáról a ló, szállj vissza gyorsan rá, és menj tovább!” Én is ezt tudom neked ajánlani. Még ha sajgó tagokkal is, de érdemes megpróbálni a tovább haladást, mert a jövő "azoké", akik vállalják az élet  kockázatát - amely a nehézségek mellett sok szépséget, és boldog pillanatokat tartogat!  

 

 

Remélem, hogy tetszett az oldal! Köszönöm, ha megosztod!