Kapcsolatok elemzése

 

 

 

A (Pár)kapcsolati grafológiának két módja van

 

1. A kézírást kérő személy írásának részletes elemzése párkapcsolati szempontból:

Énkép, szociabilitás, intelligencia, kötődés igény, beilleszkedés, kommunikáció, dominancia, empátia, érzelmi érettség)

Hol tart most ezen a téren? A nehézségek okainak, és a megoldási lehetőségeknek a feltárása.

 

2. Két írásminta összehasonlítása az „összeillőség” szempontjai szerint

A hasonlóságok mellett a különbözőségek felismerése, és megélése egymás kiegészüléseként, illetve a közös pontok megtalálása.

 

Az írásminták és az Adatlapok feltölthetőek itt az oldalon!

 

 

Munkadíjak:

- Egyéni elemzés: 9.000,- Ft + Áfa (11.430,- Ft)

- Páros elemzés, összehasonlítással: 19.000,- Ft + Áfa (24.130,- Ft)

 

Az elemzések 5-10 munkanap alatt készülnek el, e-mailen (előreutalással), vagy postai úton lesznek elküldve (utánvétel, + postaköltség)

 

Megrendelés

 

 

Két párkapcsolati kérdés és válasz egy korábbi újságcikkből:

 

„Már jó ideje szingli vagyok, mert mindig rosszul választok. Meg lehet mondani az írásomból, hogy milyen pasi illik hozzám?”

A kézírás jól tükrözi a párkapcsolathoz való hozzáállásunkat. Láthatjuk, hogy mennyire vagyunk nyitottak, elfogadóak, sőt tiszteletteljesek a másik felé. Jól működnek-e az érzelmi energiáink, nem félünk-e az intimitástól? Önértékelésünk mértéke is fontos, ezért ne csodálkozzunk, ha „nyusziként az oroszlánokat”, illetve „oroszlánként a nyuszikat” vonzzuk be… Megvizsgálhatjuk, hogy adunk-e teret a mindennapokban álmainknak és vágyainknak, megvalósítjuk-e a saját utunkat, vagy csak csendben kucorogva várunk a megmentő hős Lovagra…?! J

 

„Klasszikus párkapcsolati kérdés: Összeillünk-e a párommal?”

A két írásminta összehasonlítása során láthatjuk, hogy a felek hogy állnak a párkapcsolat kérdéséhez, illetve a párjukhoz. Az írás elárulja, hogy mennyire érzik szeretve magukat? A nagyon hasonló emberek között inkább barátság bontakozik ki, a párkapcsolathoz szükséges a másik eltérő „működésének”, titokzatosságának izgalma is. A fő kérdések itt a tudatos önismeret, önelfogadás, a másik megértése, elfogadása és a kölcsönös tolerancia. Eldönthetjük, hogy a különbözőséget bosszantó ellentétként, vagy kihívást rejtő kiegészülésként éljük meg?!