Tanfolyamszervezőket keresek!

Online tanfolyamok szervezésére országosan keresek együttműködő partnereket jutalékos rendszerben, Együttműködési szerződés keretein belül.

 

A kapacitásom véges, így én inkább „maradnék a kaptafánál” – vagyis az elemzéseknél és a tanításnál – ezért együttműködő partnereket (magánszemélyt is) keresek a Grafoműhely online tanfolyamainak szervezésére.

Ez elsősorban a leendő ügyfelek megkeresését jelenti, akik a saját kollégák és ismerősök körében találhatóak.

Tehát egy olyan információs rendszerre gondoltam, amely ismeretségen, bizalmon alapszik.

 

- Nem feltétel, hogy a Szervező ismerje a grafológiát és a rajzelemzést, de ez mégis fontos támpontja lehet a hitelességnek. Ezért nagyon örülnék a régi tanítványaim és ügyfeleim jelentkezésének!

- Azoknak, akiknek még nincsenek ilyen irányú ismeretei, de érdekli őket a grafológia, létrehoztam egy lehetőséget: Az alaptanfolyamot – 30%-os kedvezménnyel végezhetik el!

- „Laikus szimpatizánsok” számára is nyitott a lehetőség, remélem, hogy a közös munka során megismerik és megszeretik majd az írás- és rajzelemzést.

 

A fókusz az akkreditált, kreditpontos (60 és 120) pedagógus továbbképzéseken van, ezért a pedagógusok (óvónők, tanárok) körében érdemes a figyelmet felkelteni a tanfolyamokra.

Összeállítok egy részletes tematikát és pontos tudnivalókat tartalmazó „Indító csomagot”.

Újdonság, hogy az írásbeli forma mellett már egyéni, „élőben” (Messenger, Zoom) történő képzés is választható lesz a Grafoműhely palettájáról.

 

 

Várom a jelentkezéseteket!

 

Varju Beáta, grafológus

Tel: +36-20/4218-155, info@grafomuhely.hu, www.grafomuhely.hu


 

 

 

 

 

 

 

Remélem, hogy tetszett az oldal! Köszönöm, ha megosztod!