Blog

A Symbolon kártya (A sors, mint esély lehetőségeink és választásaink tükrében)
2018.05.06. 23:18:13

A Symbolon kártya (A sors, mint esély lehetőségeink és választásaink tükrében)

Klasszikus és örök emberi kérdésünk, hogy hogyan legyünk boldogok? A önmegvalósítás fontos dolog, persze, de a kiteljesedésnek része kell hogy legyen az örömteli párkapcsolat is!

 

Valami homokszem azonban mindig kerül a sokszor jól megtervezett és működő gépezetbe… és döcög, megáll, vagy el sem indul a kapcsolat azzal az emberrel, aki igazán fontos lenne a számunkra. De hát miért? Amikor tényleg mindkét fél nagyon igyekszik, szereti a másikat, akarja is a kapcsolatot, de mégsem megy

Itt jön be a képbe az a sorsnak nevezett "útvesztő", vagy labirintus, vagy hegymenet… de semmiképpen sem egy kellemes andalgás kézen fogva a folyóparton.

Aki már belefáradt abba, hogy hiábavaló módon törje a fejét a megoldáson, jobban jár, ha inkább a tudatos hozzáállást választja, ha mégsem tud lemondani arról a „kellemes andalgásról”.

 

A Sybolon kártyák hatékony segítséget tudnak nyújtani ebben, ha minél pontosabban megfogalmazzuk a kérdésünket.

Például: Mi a következő helyes lépés, annak érdekében, hogy előre tudjak lépni a kapcsolatomban (női kérdező)?

 

Erre az a 3 kártya felel, amelyet a kérdező kihúz a pakliból. Ezeket egymás mellé téve átláthatjuk a problémát. Az első lap a nehézségről beszél, a második a következő lépésről, és a harmadik megmutatja, hogy hová tudunk most elérkezni ezen az útszakaszon.

 

A képen látható kártyák megfejtése, tanácsa a következő:

-   A nehézségeket az okozza, hogy nem hallgatsz a lelked szavára, nehezen hozod meg a szükséges áldozatot, ami most a felesleges aggodalmaskodás feladása. E helyett önátadásra, és a tudatos, megértő hozzáállásra van szükség.

-  Arra van szükséged, hogy feltételek nélkül fogadd el a párodat, és eközben engedd, hogy női oldalad kiviruljon, ragyogásával magához vonzva a férfit!

- Ezen az úton végighaladva végül megérted majd, hogy valójában mi is az igazi érték az életben, és a párkapcsolatokban.

VB

 

A képeken Symbolon kártyák vannak, hamarosan indul ez értelmezésüket segítő online tanfolyam. Már lehet rá jelentkezni!