Blog

Miért szenved neurózisban sok tehetséges ember? (A Halak jegy margójára)

Miért szenved neurózisban sok tehetséges ember?  (A Halak jegy margójára)

Grafológus szemmel a kézírásban a képességek és azok kerékkötői egyaránt jól láthatóak .

 

Miért szenved neurózisban sok tehetséges ember?

(A Halak jegy margójára)

 

 

A legtöbb ember – különböző mértékben - de tehetséges valamiben. Minél nagyobb a „tálentum”, annál nagyobb az az energia, amely felemel az ihletet magasságokba – vagy lehúz a depresszív mélységekbe.

A képességek nem csupán lehetőséget adnak, hanem felelősséggel is járnak!

Az un. neptunuszi energia, amit a Halak jegy erősít fel, nem véletlenül van szoros összefüggésben a „rettegett” Szaturnusszal. Ez a hatás a „sors ujja”, amely rámutat a legfontosabb prioritásokra, arra, hogy mire koncentráljuk a figyelmünk fókuszát. Nem lehet figyelmen kívül hagyni ezt az előttünk tornyosuló sziklát, amelyet vagy megmászunk, vagy ránk zuhanva összetör bennünket. Mert az energia nem vész el…

 

A Szaturnusznak azonban – mint mindennek – van jótékony hatása is! Útjelzőként és mederként szolgál energiáink konstruktív, építő irányának meghatározásához – ahol a Neptunusz útvesztőin át már tudatosan és határozottan találjuk meg az utat a magasabb minőségek felé.

A "kerékkötők" a legtöbb esetben azok a félelmek és negatív hitrendszerek, amelyket egy életen keresztül képesek vagyunk magunkkal cipelni. Lehetőség kínálkozik azonban ezek felismerésére, és így már "bűverejük" legnagyobb részét el is veszítik. A maradék magunk mögött hagyása egyéni döntés és az önmagunkért vállalt felelősség kérdése. 

 

Fogyó Hold a Halakban: Meghaladhatjuk az alacsony fizikai szinteket jelentő tudatmódosítók széles körének használatát. Kiválthatjuk ezáltal, hogy a fejünkre essen az a bizonyos „tégla”, és szétesés helyett akár meghódíthatjuk a szellemi hegycsúcsokat is!

 

 

Varju Beáta

grafológus

 

 

 

2021.08.21.